ERHVERV

 

                  Vi tilbyder muligheden for dig som erhvervskunde at afholde dit møde, foredrag, teambuilding mm. i vores lokaler lige ned til Randers Fjord.  

Vi tilbyder lokaleleje fra 20-60 personer i vores lokaler som er udstyret med projektor og whiteboard. Vi har på forhånd sammensat nogle skarpe erhvervspakker som kan ses her. 

Vi stræber efter fleksibilitet med hensyn til forplejning og klokkeslæt, hvor vi håber at kunne imødekomme jeres ønsker og behov.  

Vi sørger altså for fuld forplejning gennem hele arrangementet, skønne omgivelser i veludstyret lokaler og så tilbyder vi den bekvemme mulighed for gratis parkering lige ved døren.

Så udfyld formularen nedenfor for et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement hos os.  

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Restaurant Sejlklubben.

 

Tryk her for se vores Erhvervspakker

 

Møde

 

Udfyld venligst nedenstående formular med dine ønsker til bookingen. Det er helt uforpligtende og vi besvarer din forespørgsel senest den efterfølgende dag efter modtagelse.

Vores erhvervspakker er sammensat på forhånd, men vi er meget fleksible og ønsker at finde den helt rigtige løsning for dig.

Så er du på udkig efter stedet til dit næste møde, kursus, generalforsamling eller andet? Så kontakt os nu. Vi glæder os til at besvare din forespørgsel.